Menu
Your Cart

Espressoglaasjes

Espressoglaasjes
Dit espressoglaasje heeft de perfecte inhoud voor een ideale espresso. Dit espressoglaasje komt uit de serie Easy Bar van Rocco Bormioli. Voor dit espressoglaasje is ook een bijlassend schoteltje beschikbaar...
€ 2,00
Excl. BTW:€ 1,65
Strak ontworpen espressoglaasjes van de gerenomeerde fabriek La Rochere. La Rochere is een glasfrabriek uit de gelijknamige streek in Frankrijk. Deze espressoglaasjes zijn van uitmuntende kwalitieit en tevens gemaakt van gehard glas. De inhoud van de glaasjes is: 09 cl. ..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
La Rochere espressoglaasjes - 4 stuks La Rochere espressoglaasjes - 4 stuks
Niet op voorraad
Strak ontworpen espressoglaasjes van de gerenomeerde fabriek La Rochere. La Rochere is een glasfrabriek uit de gelijknamige streek in Frankrijk. Deze espressoglaasjes zijn van uitmuntende kwalitieit en tevens gemaakt van gehard glas. In het doosje bevinden zicht 4 verschillende glaasjes. Ieder ..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Strak ontworpen espressoglaasjes van de gerenomeerde fabriek La Rochere. La Rochere is een glasfrabriek uit de gelijknamige streek in Frankrijk. Deze espressoglaasjes zijn van uitmuntende kwalitieit en tevens gemaakt van gehard glas. Set van 6.De inhoud van de glaasjes is: 09 cl. ..
€ 23,70
Excl. BTW:€ 19,59
1 - 4 van 4 (1 pagina's)