Menu
Your Cart

Overig servies

Ontdek de perfecte manier om van je espresso te genieten met het espressokopje van Cosy&Trendy, onderdeel van hun bekende Barista Ivory servieslijn. Dit prachtige porseleinen kopje belichaamt een moderne elegantie en is speciaal ontworpen om je koffie-ervaring naar een hoger niveau te tillen.Het..
€ 4,25
Excl. BTW:€ 3,51
Ervaar de ultieme koffiebeleving met het koffiekopje van Cosy&Trendy, onderdeel van de gewilde Barista Ivory servieslijn. Dit verfijnde porseleinen kopje tilt je ochtendritueel naar een nieuw niveau en zorgt voor een perfecte start van je dag.Het koffiekopje is gemaakt van hoogwaardig porselein ..
€ 5,29
Excl. BTW:€ 4,37
Ontdek de perfecte manier om te genieten van een weelderige cappuccino met het cappuccinokopje van Cosy&Trendy, onderdeel van de elegante Barista Ivory servieslijn. Dit prachtige porseleinen kopje tilt je koffie-ervaring naar een hoger niveau en geeft een vleugje verfijning aan je dagelijkse rit..
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Geniet van de perfecte caffè latte-ervaring met het caffè latte kopje van Cosy&Trendy, onderdeel van de verfijnde Barista Ivory servieslijn. Dit prachtige porseleinen kopje voegt een vleugje elegantie toe aan je koffiemomenten en laat je wegdromen bij elke slok.Het caffè latte kopje is vervaardi..
€ 7,29
Excl. BTW:€ 6,02
1 - 4 van 4 (1 pagina's)