Menu
Your Cart

Mosterdman porselein

Mosterdman porselein

De beste koffiekopjes voor elke gelegenheid

Onze Mosterdman porseleinen koffiekopjes met schotel zijn een elegante en stijlvolle keuze voor elk restaurant of hotel. Gemaakt van sterk porselein, zijn deze kopjes bestand tegen veel gebruik en gemakkelijk te reinigen. We hebben 12 verschillende kleuren beschikbaar, zodat je kunt kiezen voor de kleur die het beste past bij de stijl en het thema van je restaurant of hotel. Er zijn ook 5 verschillende maten beschikbaar, zodat je kunt kiezen voor de maat die het beste past bij de behoeften van je klanten.

Onze Mosterdman porseleinen koffiekopjes met schotel zijn een geweldige aanvulling op elke zakelijke instelling die op zoek is naar stijlvolle en duurzame koffiekopjes. Ze zullen zeker indruk maken op je klanten en helpen om je restaurant of hotel te laten uitblinken. Dankzij het porselein, dat op 1400°C is gebakken, hebben deze kopjes de hoogst haalbare sterkte voor porselein. Dit merk je na verloop van tijd, want ze blijven er als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik van de vaatwasser.

Ons Mosterdman koffieservies is altijd in voorraad en blijft ook nog jaren ter beschikking. Dit komt doordat het porselein in een vooraanstaande Portugese fabriek wordt geproduceerd. Aanvulling of vervanging op lange termijn is geen probleem, want de kleurtonen blijven beschikbaar. Zo kun je altijd uitbreiden of vervangen als dat nodig is.

Het servies van Mosterdman is verkrijgbaar in 5 maten en veel verschillende kleuren espressokopjes, koffiekopjes, cappuccinokopjes, caffé latte koppen en mokken.

Merk: Mosterdman
Mosterdman porselein espressokopje. Sterk porselein voor de horeca. Perfecte ronding voor de ultieme crema. Goed porselein moet worden voorverwarmd. Dit espressokopje heeft een ideale inhoud voor een espresso 80ml. De perfecte maat voor een heerlijke espresso. Schoteltjes zijn hier apart te bes..
€ 3,95
Excl. BTW:€ 3,26
Merk: Mosterdman
Mosterdman porselein koffiekopje. Ideale koffiekopjes voor thuis of op de zaak. Dit koffiekopje heeft een ideale inhoud voor een normale koffie, lungo of small cappuccino 150ml. Deze in het wit maar dit porselein is ook in 7 verschillende vrolijke kleuren beschikbaar. inhoud: 150mlhoogte: 6cmSc..
€ 4,29
Excl. BTW:€ 3,55
Merk: Mosterdman
Mosterdman porselein cappuccinokop. Ideale cappuccinokopjes voor thuis of op de zaak. Dit cappuccinokopje heeft een ideale inhoud voor een cappuccino 200ml. Deze kop in het wit maar dit porselein is ook in 7 verschillende vrolijke kleuren beschikbaar. inhoud: 200mlhoogte: 6,5cmSchotels zijn hie..
€ 4,95
Excl. BTW:€ 4,09
Merk: Mosterdman
Mosterdman porselein large cappuccinokop. Ideale cappuccinokoppen voor thuis of op de zaak. Deze kop heeft een ideale inhoud voor een large cappuccino of caffe latte 280ml. Deze kop in het wit maar dit porselein is ook in 7 verschillende vrolijke kleuren beschikbaar. inhoud: 320mlhoogte: 7cmdia..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Merk: Mosterdman
Mosterdman Mok wit. Een prettige mok om in de handen te houden en met 280ml is deze mok geschikt voor een kop thee als grote kop koffie/ amerikano.inhoud: 280mlhoogte: 9,5cmdiameter: 8cm..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Merk: Mosterdman
Espressoschotel - Mosterdman porselein t.b.v. 80ml espresso. Het model Most80KWSchotel diameter: 12cm..
€ 2,95
Excl. BTW:€ 2,44
Merk: Mosterdman
Combischotel - Mosterdman porselein t.b.v. 150ml koffiekop en 200ml cappuccinokop. Het model Most150KW en Most200KWSchotel diameter: 14cm..
€ 2,95
Excl. BTW:€ 2,44
Merk: Mosterdman
Espressokopjes van Mosterdman. De ultieme espressokopjes van Portugees porselein. 6 kopjes met schotel in verschillende kleuren. Het spiegeltje van de schotel is iets verhoogd waardoor het kopje nét wat hoger staat. De inhoud van deze kopjes is 80ml. De perfecte maat voor een echte Italiaanse espres..
€ 44,95
Excl. BTW:€ 37,15
Merk: Mosterdman
Espressokopjes van Mosterdman. De ultieme espressokopjes van Portugees porselein. 6 kopjes in verschillende kleuren. Het spiegeltje van de schotel is iets verhoogd waardoor het kopje nét wat hoger staat. De inhoud van deze kopjes is 80ml. De perfecte maat voor een echte Italiaanse espresso. De rondi..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Merk: Mosterdman
Inhoud: 150mlMateriaal: porseleinVaatwasbestendigOvenbestendigMagnetronbestendigKrasvastDe inhoud van de kopjes wordt berekend tot op de rand van de kopjes. Oftewel het totale volume.Mosterdman Regenboog Set van 6 Kleurrijke Kopjes en schotel - Voor een Vrolijke Koffie-ErvaringLaat kleur en vreugde ..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Merk: Mosterdman
inhoud: 200mlmateriaal: porseleinvaatwasbestendigovenbestendigmagnetronbestendigkrasvastDe inhoud van de kopjes wordt berekend tot op de rand. Oftewel het totale volume van het kopje.Mosterdman Regenboog Cappuccinokopjes met schotel - Een Vrolijke Twist aan je Koffie-ervaringBreng een kleurrijke en ..
€ 54,95
Excl. BTW:€ 45,41
Merk: Mosterdman
inhoud: 200mlmateriaal: porseleinvaatwasbestendigovenbestendigmagnetronbestendigkrasvastDe inhoud van de kopjes wordt berekend tot op de rand. Oftewel het totale volume van het kopje.Mosterdman Regenboog Cappuccinokopjes - Een Vrolijke Twist aan je Koffie-ervaringBreng een kleurrijke en vreugdevolle..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
1 - 12 van 132 (11 pagina's)