Verzendinformatie

Maak een keuze

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

 

Afleverschema Nederland/ België

 

besteld voor 17:00 op:Afleverdag:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
Verzendkosten?

Verzending binnen Nederland:

Tot

€ 39

€ 3,99

Vanaf

€ 39

€ 0,00

 

Verzending buiten Nederland:

België

€ 3,99  (gratis vanaf € 40,-)

Germany

€ 3,99

United Kingdom

€ 7,95

France

€ 7,95

 

 

 

Verzendmethode: Postnl standaard

Kies je liever voor Postnl dan is die mogelijkheid er altijd. Zoals je van Postnl gewend bent wordt je bestelling altijd verzonden met een volgbare tracktrace. 

 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

 

Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur dan wordt je bestelling de volgende dag bezorgd. Dus bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 21:00 uur dan is je pakket de volgende dag bezorgd. Bestel je op vrijdag na 21:00 uur of op zaterdag en zondag dan wordt je bestelling op dinsdag bezorgd. 

 

Niet thuis?

 

Ben je niet thuis dan laat de bezorger een bericht achter dat hij het pakket bij de buren heeft achtergelaten of morgen opnieuw zal aanbieden. Mocht de tweede poging mislukken dan wordt het pakket bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt worden afgeleverd. Nar 2 weken wordt het pakket geretourneerd.

 

Retour?

 

Wil je je bestelling retour sturen? Dan ontvang je van Postnl een pakketzegel om het pakket kosteloos te retourneren.

 

Kosten?

 

Postnl standaard wordt aangeboden voor €3,99 bij besteding lager dan €39,-. Bij besteding boven €39,- is dit gratis.

Verzendmethode: Postnl Pakjegemak

Met Pakjegemak wordt je pakket afgeleverd op één van de vele Postnl-afhaalpunten. Je kunt een keuze maken uit de 3 dichtstbijzijnde punten op basis van je ingevulde postcode en huisnummer. Zie je geen keuze staan? Controleer dan je ingevulde adresgegevens.

 

Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur dan wordt je bestelling de volgende dag bezorgd. Dus bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 17:00 uur dan is je pakket de volgende dag bezorgd. Bestel je op vrijdag na 17:00 uur of op zaterdag en zondag dan wordt je bestelling op dinsdag bezorgd. 

 

Kosten?

 

Postnl Pakjegemak wordt aangeboden voor 4,95 bij besteding lager dan 39,-. Bij besteding boven €39,- is dit gratis.

België

Voor verzending binnen België kun je kiezen voor Postnl. De kosten voor deze zending bedragen net als in Nederland €3,99 bij besteding lager dan 39,-. Bij besteding boven €39,- is dit gratis.