Menu
Winkelwagen

Duurzaam ondernemen

Samen zetten we de thee: kansen voor iedereen in Noordenveld

Bij Teapottery.nl, onderdeel van Mosterdman, geloven we in een warme en inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt om te groeien. Daarom werken we actief samen met de gemeente Noordenveld om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe kansen te bieden. Duurzaam ondernemen betekent voor ons meer dan alleen het aanbieden van mooie theepotten; het gaat om het creëren van een positieve impact op onze gemeenschap en de mensen om ons heen.

Hoe maken we het verschil?

  • Partnerschap met de gemeente Noordenveld: We werken nauw samen met de gemeente om mensen met diverse achtergronden en talenten te begeleiden naar passend werk binnen ons bedrijf.
  • Training en ontwikkeling: We investeren in trainingsprogramma's en persoonlijke ontwikkeling om onze medewerkers te helpen hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken, zowel binnen als buiten de theebranche.
  • Een inclusieve werkplek: We streven naar een warme en gastvrije werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt, ongeacht hun achtergrond.

Waarom is dit belangrijk?

Door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen, dragen we bij aan een sterkere en veerkrachtigere gemeenschap in Noordenveld. We bieden niet alleen werkgelegenheid, maar ook de kans op persoonlijke groei, ontwikkeling en het ontdekken van nieuwe passies. Dit is een investering in de toekomst, zowel voor onze medewerkers als voor ons bedrijf.

Samen zetten we de thee voor een betere toekomst

We zijn trots op onze samenwerking met de gemeente Noordenveld en de positieve impact die we samen creëren. We blijven ons inzetten voor een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en te bloeien, net als de theeblaadjes in een warme pot thee.