Menu
Your Cart

Ancap Verona

Ancap Verona
Als je jezelf wilt verwennen met een echte espresso dan schenk je deze in professioneel Italiaans porselein van Ancap. Deze espressokopjes zjn ontworpen met grootste zorgvuldigheid. Bijvoorbeeld de vorm is zo gemaakt dat de crema niet gebroken wordt en de dichtheid van het porselein is perfect voor ..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
De meeste bekende koppen onder de echte Barista's. Ancap benadert perfectie met deze Verona serie.  Uitmuntende ronding en dikte. De hoogste kwaliteit porselein. 100% made in Italy. Dit kopje wordt standaard geleverd met schotel. Inhoud: 0,18L Serie: Verona Kleur: Wi..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Grote cappuccinokop Verona. De meeste bekende koppen onder de echte Barista's. Ancap benadert perfectie met deze Verona serie.  Uitmuntende ronding en dikte. De hoogste kwaliteit porselein. 100% made in Italy. Deze maat wordt vaak gebruikt voor een grote cappuccino. Dit kopje ..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Deze grote koppen van Ancap worden veel gebruikt voor een Café au lait en Caffe latte.Met een ruime inhoud van 350ml is dit een vrij grote kop.  Deze grote kop van Ancap wordt standaard geleverd met schotel.Inhoud:   350ml Model:     Verona..
€ 10,95
Excl. BTW:€ 9,05
1 - 4 van 4 (1 pagina's)