Menu
Your Cart

Ancap Torino

Ancap Torino

Ontdek de prachtige Ancap Torino collectie op Teapottery.nl. Geniet van hoogwaardig Italiaans porselein voor jouw perfecte koffie-ervaring.

De lekkerste espresso drink je uit een echt Italiaans espressokopje. De kopjes van Ancap zijn ontwikkeld en geproduceerd in het land van espresso, Italië.De Torino is beschikbaar in espresso, cappuccino, tea en caffe latte.Bestel nu deze espressokopjes Torino per stuk. De espressokopjes Torino w..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
De meeste bekende koppen onder de echte Barista's. Ancap porselein wordt nog steeds in Italië geproduceerd. Ieder kopje met de grootste aandacht. Dit cappuccinokopje heeft een inhoud van 160cc. De ideale cappuccinokop. Sommigen wensen een iets grotere cappuccinokop. Daarvoor is de 210ml Torino.&..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
De meeste bekende koppen onder de echte Barista's. Niet voor niet is dit hét kopje van de World Latte Art Competition. De Torino serie heeft 2 maten cappuccino, 160ml en 210ml. Dit artikel betreft de 210ml. Dit kopje wordt standaard geleverd met schotel. Inhoud: 0,2L Serie..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
De serie Torino van Ancap is de ultieme kop voor de echte liefhebber van een Caffe Latte. Deze ruime kop is de grootste van de serie met 350ml.Deze kop wordt standaard geleverd met schotel. Inhoud: 0,35L Serie: Torino Kleur: With: 7,2 cmØ: 11,1 cm  ..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
1 - 4 van 4 (1 pagina's)