Menu
Your Cart

Teapottery Blog

08 mei De beste pepermolen Zassenhaus
Mosterdman 0 321
Waarom is Zassenhaus de beste pepermolen?De grootste frustratie tijdens het koken is wanneer je de pepermolen niet kan vinden. Op dat moment mis je die ene pepermolen die altijd op dezelfde ..
12 mei Hoe worden dubbelwandige glazen gemaakt?
Mosterdman 0 316
Glazen van borosilicaatglasEen dubbelwandig koffie- of theeglas wordt gemaakt van borosilicaat. Dit is een glassoort die vooral bekend is in het laboratorium. Borosilicaatglas is namelijk een har..
29 apr Wat maakt (of breekt) een espressokopje?
0 301
Wat maakt (of breekt) een espressokopje?Naast dat iedereen een eigen smaak heeft en een voorkeur voor een bepaalde vorm of kleur zijn er ook factoren die altijd een rol blijven  spelen. Dan hebben..
12 mei Theezeefjes
Mosterdman 0 298
Het beste theezeefjeOver theezeefjes valt veel te vertellen. Niet alleen over de soorten en maten maar ook over de werking ervan. Neem bijvoorbeeld een thee ei. In een thee ei is er maar beperkte..
14 mei Horeca koffiekopjes
Mosterdman 0 259
Zelf geniet ik altijd het meeste van een kop koffie uit de beste horeca koffiekopjes. Over koffie valt net zo veel te vertellen als over wijn. Wellicht zelfs meer. Naast de kwaliteit en soort boon, he..
19 mei Walküre Porselein: Een Fenomenale Phoenix uit de As
Mosterdman 0 99
Als fervent verzamelaar en verkoper van antiek porselein heb ik door de jaren heen een diepe waardering ontwikkeld voor het vakmanschap en de tijdloze schoonheid van Walküre porselein. Dit Beierse mer..
1 - 6 van 6 (1 pagina's)