Menu
Your Cart

Over ons

Welkom bij Teapottery.nl, dé online bestemming voor liefhebbers van thee, koffie en bijzondere keukenspulletjes. Wij zijn onderdeel van Mosterdman, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis in de porseleinbranche.

Onze roots

Al sinds 2010 delen wij onze passie voor porselein met onze klanten via Teapottery.nl. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en biedt een uitgebreide selectie van prachtige theepotten, serviesgoed, losse thee en koffie, en andere unieke keukenaccessoires.

Familietraditie

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service. Mosterdman is niet alleen distributeur van gerenommeerde porseleinmerken, maar ook gespecialiseerd in het decoreren van porselein. Deze expertise en liefde voor het ambacht zie je terug in onze producten.

Meer dan alleen een webshop

Teapottery.nl is meer dan alleen een webshop. Wij willen onze klanten inspireren en helpen om van elke thee- of koffiemoment een bijzondere ervaring te maken. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, een nieuwe theepot voor je dagelijkse kopje thee, of gewoon wat inspiratie voor je keuken, bij ons ben je aan het juiste adres.

Kom binnen en ontdek onze wereld van porselein!

Wij nodigen je van harte uit om ons assortiment te ontdekken en je te laten verrassen door de schoonheid en kwaliteit van onze producten. Heb je vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.