Menu
Your Cart

Gebaksbordjes

Gebaksbordjes

Gebaksborjes van Walkure. Uiteraard zijn de kleuren exact de zelfde als de kop en schotels van Walkure. Deze bordjes hebben een diameter van 19 cm. Perfecte kwaliteit en geschikt voor horeca. De kleuren van de gebaksbordjes blijven zoals gewend van Walkure vol en worden niet dof, zelfs bij jaren veelvuldig gebruik van de vaatwasser. Deze gebaksbordjes zijn onze aanbeveling als het om kwaiteit en kleur gaat.

Walkure gebaksbordje - 19 cm - Blauw
Niet op voorraad
Merk: Walkure
Gebaksbordjes van Walkure in de kleur wit met blauw. Uiteraard is de kleur exact de zelfde als de kop en schotels van Walkure die wij aanbieden. De fabriekskleur is ook wel "Marinblau". Deze bordjes hebben een diameter van 19 cm. Perfecte kwaliteit en geschikt voor de horeca. De kleuren van de gebak..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Merk: Walkure
Gebaksbordje van Walkure in de kleur groen. Uiteraard is de kleur exact de zelfde als de kop en schotels van Walkure die wij aanbieden. De fabriekskleur is ook wel "Kiwi". Deze bordjes hebben een diameter van 19 cm. Perfecte kwaliteit en geschikt voor de horeca. De kleur van dit gebaksbordje blijft ..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Merk: Walkure
Gebaksbordje van Walkure in de kleur oranje. Uiteraard is de kleur exact de zelfde als de kop en schotels van Walkure die wij aanbieden. De fabriekskleur is ook wel "Leuchtorange". Deze bordjes hebben een diameter van 19 cm. Perfecte kwaliteit en geschikt voor de horeca. De kleur van dit gebaksbordj..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Merk: Walkure
Gebaksbordjes van Walkure in de kleur rood. Uiteraard is de kleur exact de zelfde als de kop en schotels van Walkure die wij aanbieden. De fabriekskleur is ook wel "feuerrot". Deze bordjes hebben een diameter van 19 cm. Perfecte kwaliteit en geschikt voor de horeca. De kleur van dit gebaksbordje bli..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Merk: Walkure
Gebaksbordjes van Walkure in de kleur grijs. Uiteraard is de kleur exact de zelfde als de kop en schotels van Walkure die wij aanbieden. De fabriekskleur is ook wel "Schlamm". Deze bordjes hebben een diameter van 19 cm. Perfecte kwaliteit en geschikt voor de horeca. De kleur van dit gebaksbordje bli..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Merk: Walkure
Gebaksbordje van Walkure in het zwart. Uiteraard is de kleur exact de zelfde als de kop en schotels van Walkure die wij aanbieden. De fabriekskleur is ookwel "Schwarz". Deze bordjes hebben een diameter van 19 cm. Perfecte kwaliteit en geschikt voor de horeca. De kleur van dit gebaksbordje blijft zoa..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
1 - 6 van 6 (1 pagina's)