Menu
Your Cart

Rooibos thee

Rooibos thee

Rooibos (Aspalathus linearis) is tegenwoordig een veel gedronken thee. Officieel is rooibos geen thee omdat het een compleet andere soort plant betreft. Wel wordt rooibos net als thee getrokken in heet water en is een prima vervanger. Een veel genoemd voordeel is dat rooibos theïne- en cafeïne-vrij is. Dankzij de vele anti-oxidanten kan de werking van vrije radicalen tenietgedaan worden. Rooibos wordt veel in de avond gedronken door de rustgevende werking en goede nachtrust.

Net als de Alle soorten worden per 100 gram verpakt waarmee je gemiddeld 50 koppen heerlijke thee kunt zetten.

Merk: Teapottery
Ervaar de smakelijke, frisse melange van rooibos, honeybush, sinaasappelschil en sinaasappelbloesem in onze zeer populaire rooibosthee. Deze thee bevat veel anti-oxidanten dankzij de rooibos en de sinaasappel komt al naar voren bij het openen van het zakje. Dit is één van de toppers uit ons assortim..
€ 4,95 € 5,95
Excl. BTW:€ 4,54
Ginger Lemon - Rooibosthee - 100gr - SpecialTea Ginger Lemon - Rooibosthee - 100gr - SpecialTea
Niet op voorraad
Merk: Teapottery
Rooibos met stukjes citroen en echte stukjes gember. Onze favoriet. Lekker fris maar met zoete tonen van de rooibos en echte stukjes gember. Trek deze thee met 100°c water. Ongeveer 2-3 minuten.Onze zakjes zijn handig hersluitbaar met de bekende sluitstrip. Verpakt per 100 gram..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 5,46
Merk: Mosterdman
Theepakket of gepersonaliseerd kerstpakket met logoDit pakket bestaat uit een gegraveerd theeglas, 100 gram thee naar keuze in een zakje met je eigen afbeelding en een theeklem om een lekker kopje thee te zetten. Kies een smaak thee naar keuze en upload je afbeelding via de uploadknop. Je kunt ..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
1 - 3 van 3 (1 pagina's)