Menu
Your Cart

Koffie

Koffie

De lekkerste koffie voor je dagelijkse kopje geluk. Mosterdman koffie is bij ons op kantoor de favoriet. Wij drinken de Koffie van 't huis. Wat is jouw favoriet?

Merk: Mosterdman
100% Arabica koffiebonen voor de lekkerste koffie. Deze melange is samengesteld door liefhebbers van goede koffie. Een melange van verschillende 100% arabica bonen die keer op keer dezelfde volle smaak geeft. Een verfijnde koffie met smaakvolle zoete en frisse tonen.Vers gebrande koffiebonen uit de ..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 18,30
Merk: Mosterdman
In mooi porselein schenk je alleen de beste koffie. Mosterdman koffie is samengesteld met de grootste zorg voor optimale smaakbeleving en continue kwaliteit.Onze koffie van 't huis is een milde koffie voor ieder moment van de dag. Deze melange bestaat uit 95% Arabica koffiebonen aangevuld met een ti..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 18,30
Merk: Mosterdman
Koffiepakket, gepersonaliseerd kerstpakket met logoDit pakket bestaat uit een gekleurd koffiekopje bedrukt met een logo, 250 gram vers gebrande koffiebonen (of gemalen koffie) in een zakje met je eigen afbeelding. Met een beetje fantasie creëer je de leukste pakketjes. Maak een kerstpakket voor de k..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
1 - 3 van 3 (1 pagina's)