Kleine waterkokers

Kleine waterkokers
De vraag naar een kleine waterkoker komt vaker langs dan je zou denken. Je wilt immers voor 1 of maximaal 2 personen niet direct een hele liter opwarmen. Bovendien kost het onnodig veel stroom en neemt een grotere waterkoker meer ruimte in beslag. Dit maakt dat er veel huishoudens zijn die met een kleine waterkoker heel goed uit de voeten kunnen. Daarom hebben wij ook voor de kleinere huishoudens een aantal aanbevelingen. De kleine waterkokers zijn ook ideaal voor op de camping en om mee te nemen op vakantie. Deze mini waterkokers zijn handig en nemen weinig ruimte in.
 
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis bezorging vanaf € 39,- en gratis retour
  • Ideaal voor de kleinere huishoudens
  • Energiezuiniger dan grote waterkokers!
Weergegeven:
Sorteren op:

Waterkoker - Cilio Lucca - RVS met temperatuurinstelling

Deze unieke waterkoker van Cilio is ideaal voor de theeliefhebber. De waterkoker kan worden ingestel..

€69,95
Excl. BTW: €57,81
Kleine waterkokers

Een waterkoker voor iedereen

 

In bijna iedere keuken is hij wel terug te vinden: de waterkoker. Dit apparaat wordt dagelijks dan ook veelvuldig gebruikt. Zo zijn de kleine waterkokers ideaal om thee te zetten, een heerlijk kopje soep te maken of een pan met water sneller aan de kook te brengen. Het voordeel van deze kleine waterkokers is dat er in iedere keuken wel een plekje voor ze is. Deze schattige waterkokers passen door hun uiterlijk bij nagenoeg alle keukeninrichtingen. Het leuke aan deze waterkokers is dat ze te combineren zijn met diverse andere keukenapparaten.

Klein maar fijn

 

De kleine waterkokers uit ons assortiment zijn voorzien van een ingebouwde thermometer. In combinatie met het retro design geef je je keuken een klassieke uitstraling. Met deze waterkokers geniet je altijd van het lekkerste kopje thee. Omdat iedere theesoort zijn eigen optimale temperatuur benodigd is het mogelijk om het perfecte kopje thee te zetten. Ga je op reis of wil je even heerlijk tot rust komen op de camping? Dan neem je deze kleine waterkokers eenvoudig mee, want ze nemen weinig bagageruimte in.

Fluitketels

 

Is een kleine waterkoker toch niet helemaal wat je zoekt? Dan kun je altijd kiezen voor een van de fluitketels uit ons assortiment. De moderne fluitketels hebben een klassiek uiterlijk, waardoor ze ook in jouw keuken prachtig tot hun recht komen. Ze hebben namelijk niet alleen een mooi design, maar zijn ook nog eens eenvoudig in gebruik. Veiligheid staat voorop bij de fluitketels, vandaar dat de tuit met een handig mechanisme in het handvat van de ketel afgehaald kan worden. Dit hoeft dus niet (meer) gedaan te worden met je handen.

BPA-vrije kleine waterkokers

 

Het assortiment aan kleine waterkokers bestaat uit BPA-vrije artikelen. Dit betekent dat deze waterkokers volledig vrij zijn van chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de vruchtbaarheid en het hormoonsysteem. Water dat gekookt wordt met deze waterkokers is hierdoor perfect voor iedereen. Mannen, (zwangere) vrouwen én kinderen genieten nog meer van een heerlijk kopje thee.