Dubbelwandige theeglazen

Dubbelwandige theeglazen
     
Langzaam wakker worden met een croissant en een kopje thee, die extra lang warm blijft in een stijlvol, dubbelwandig theeglas; een beter begin van de dag kun je je niet wensen. Door de isolerende werking van de dubbelwandige glazen blijven drankjes langer op temperatuur. Daarnaast zijn ze stijlvol en goed te combineren met het overige glasservies in de kast. Onze stijlvolle dubbelwandige theeglazen van Isoglas zijn van hoge kwaliteit en zeer strak vormgegeven. Lees hiernaast welke voordelen de dubbelwandige theeglazen nog meer hebben.    
  • Door de isolerende werking blijft je thee langer heet.  
  • Dubbelwandige glazen zijn van gehard glas gemaakt; ook wel borosilicaatglas genoemd.
  • De glazen mogen gerust in de vaatwasmachine en magnetron.
  • Geniet langer van je heerlijk kopje thee.
  • Wij verkopen de glazen per stuk en per 6 stuks.
  • In de zomer zijn ze ook te gebruiken voor koude dranken, bijvoorbeeld voor je witte wijn of rosé. Ook die blijven langer koud door de isolerende werking!

 

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Dubbelwandig theeglas - 0,30L

Stevige dubbelwandige theeglazen om de lekkerste thee uit te drinken. Bij ons koopt u alleen hoge k..

€7,95
Excl. BTW: €6,57

Dubbelwandige theeglazen - cappuccinoglazen 0,3 liter Flame model

Dubbelwandige theeglazen zijn ideaal om uw thee langer warm te houden. Omdat de glazen een isolerend..

€7,95
Excl. BTW: €6,57

Dubbelwandige glazen - 0,30 - Luigi Bormioli - set van 2

Hoogte 12cmDiameter 9cmInhoud 300mlVaatwas en magnetron bestendig Luigi Bormioli Dubbelwandige ..

€9,95
Excl. BTW: €8,22

Dubbelwandige glazen - 0,36 - Luigi Bormioli - set van 2

Hoogte 15cmDiameter  8,5cmInhoud 360mlVaatwas en magnetron bestendigLuigi Bormioli Dubbelwandig..

€11,95
Excl. BTW: €9,88
Bundelvoordeel

De mooiste dubbelwandige glazen in een voordelige bundel met de bete theezeefjes. Deze set is een perfect cadeau om te geven of gewoon voor je zelf. I..
+
Bundelprijs: €25,40
uw korting €2,40!

bestellen
Dubbelwandige theeglazen

Geniet langer van een heerlijk kopje thee

 

Een kopje thee drinken uit een dubbelwandig theeglas geeft een andere dimensie aan je theebeleving dan wanneer je deze uit een enkelwandig of porseleinen theeglas drinkt. Je thee blijft extra lang warm en je zult nooit je hand branden aan de buitenkant van het theeglas. Stel je je eens voor: je ligt languit op de bank te genieten van je favoriete serie; dat zijn de momenten waarop je zo lang mogelijk van je kopje thee wilt kunnen genieten. Met onze dubbelwandige theeglazen kun je dat!

De werking van dubbelwandige glazen

 

De dubbelwandige theeglazen zijn zo populair, dat ze niet meer uit onze servieskast weg te denken zijn. Het dubbelwandige glas zorgt ervoor dat je favoriete drankje extra lang warm blijft en dat je je handen niet brandt. Ook in de zomer komen de dubbelwandige glazen goed van pas: door de isolerende werking van het dubbelwandige glas blijven de koude dranken extra lang koud. Kortom, de dubbelwandige glazen zijn zowel in de koude als in de warme maanden functioneel.

Stijlvol

 

Naast dat de dubbelwandige theeglazen functioneel zijn, zijn ze tegelijkertijd ook zeer stijlvol. De vele verschillende soorten en maten zorgen ervoor dat ze vaak goed te combineren zijn met het overige servies in de kast. De glazen worden per stuk en per 6 stuks verkocht.

Verkrijgbaar in bundels

 

Het is ook mogelijk om onze dubbelwandige theeglazen in bundels aan te schaffen. Zo creëer je eenheid in je servieskast door bijvoorbeeld dubbelwandige theeglazen te combineren met dubbelwandige koffieglazen. Tegelijkertijd geniet je van een voordelige bundelprijs. Benieuwd naar alle mogelijkheden, bekijk dan de verschillende voordeelbundels. 

 

Bekijk alle voordeelbundels