Voordeelbundels

De perfecte combinatie. De kleur van de Plint theepot is hetzelfde als de kleur van de Plint keukenweegschaal. nu in een voordelige bundel!..
Pak je korting met deze voordeelbundel. Een retro waterkoker met een retro broodrooster. De perfecte combinatie. In de kleur rood. Hoewel 2 verschille..
+
Bundelprijs: €99,95
uw korting €9,95!

bestellen
Moderne combinatie van een waterkoker en broodrooster in een retro jasje. De kleur is exact hetzelfde en passen harmonieus bij elkaar. De waterkoker i..
+
Bundelprijs: €99,90
uw korting €10,00!

bestellen
Voor de liefhebber van de matzwarte keukenaccessoires hebben wij hier een fantastische combinatie samengesteld van een stoere mat zwarte waterkoker en..
Rode combinatie van een waterkoker en elektrische percolator. Nu in een voordelige bundel...
Voor de liefhebber van creme in de keuken. Deze keukenmachine van Klarstein past perfect bij de waterkoker van Kalorik. Dezelfde kleuren en afgemaakt ..
De theepot is pas echt compleet met de theemokken Benares als aanvulling. Deze mokken zijn lekker ruim met grote oren. ..
+
Bundelprijs: €49,99
uw korting €12,91!

bestellen
De meest vrolijke combinatie van een waterkoker en een broodrooster. Rood met witte stippen. Beide van het merk Kalorik...
Mooi bundelvoordeel op deze dubbelwandige koffie- en theeglazen. 2 sets van 6 glazen.De bundel bestaat uit:6 x dubbelwandige koffieglazen 0,2 liter6 x..
De beste citruspers in combinatie met een luxe waterkoker. Deze 2 apparaten zijn beiden van het merk Kalorik. De waterkoker is uitgevoerd met een..
+
Bundelprijs: €109,90
uw korting €10,00!

bestellen
De beste citruspers in combinatie met een luxe waterkoker. Deze 2 apparaten zijn beiden van het merk Kalorik. De waterkoker is uitgevoerd met een ther..
+
Bundelprijs: €104,90
uw korting €10,00!

bestellen
Bestel nu de broodrooster van Cilio en de citruspers van Kalorik in een voordelige Bundel. Een veelgekochte combinatie en daarom een aanbieding in de ..
+
Bundelprijs: €114,95
uw korting €9,95!

bestellen
Een mooie combinatie van een luxe peper- en zoutstel van het merk Zassenhaus en echte laguiole steakmessen. Beide gemaakt met olijvenhout.De peper- en..
Deze retro combinatie van een waterkoker en broodrooster in de kleur créme zal in geen enkele keuken misstaan. Vintage creamy!..
+
Bundelprijs: €99,90
uw korting €10,00!

bestellen
Een luxe set bestaande uit een waterkoker en citruspers. De waterkoker is gemaakt van glas en heeft sfeervolle ledverlichting wanneer de waterkoker aa..
Bestel nu deze theepot samen met een passend theelicht.Met dit theelichtje houdt je de temperatuur van de thee lekker heet en is je kans op koude thee..
+
Bundelprijs: €48,90
uw korting €4,00!

bestellen
De leukste waterkoker gecombineerd met 6 dubbelwandige theeglazen. Beide van hoge kwaliteit en met een uitzonderlijk design. Nu in een voordelige bund..
Maak je eigen cappuccino met deze melkopschuimer. Nu in een voordelige combinatie met een koffiezetapparaat...
Bestel nu je dubbelwandige cappuccinoglazen in combinatie met een melkopschuimer en geniet van een mooi combinatievoordeel...
+
Bundelprijs: €42,90
uw korting €2,00!

bestellen
Weergeven 1 t/m 28 van in totaal 28