Voordeelbundels

Pak je korting met deze voordeelbundel. Een retro waterkoker met een retro broodrooster. De perfecte combinatie. In de kleur rood. Hoewel 2 verschille..
+
Bundelprijs: €99,95
uw korting €9,95!

bestellen
Moderne combinatie van een waterkoker en broodrooster in een retro jasje. De kleur is exact hetzelfde en passen harmonieus bij elkaar. De waterkoker i..
+
Bundelprijs: €99,90
uw korting €10,00!

bestellen
Rode combinatie van een waterkoker en elektrische percolator. Nu in een voordelige bundel...
Voor de liefhebber van creme in de keuken. Deze keukenmachine van Klarstein past perfect bij de waterkoker van Kalorik. Dezelfde kleuren en afgemaakt ..
De theepot is pas echt compleet met de theemokken Benares als aanvulling. Deze mokken zijn lekker ruim met grote oren. ..
De meest vrolijke combinatie van een waterkoker en een broodrooster. Rood met witte stippen. Beide van het merk Kalorik...
Mooi bundelvoordeel op deze dubbelwandige koffie- en theeglazen. 2 sets van 6 glazen.De bundel bestaat uit:6 x dubbelwandige koffieglazen 0,2 liter6 x..
Een mooie combinatie van een luxe peper- en zoutstel van het merk Zassenhaus en echte laguiole steakmessen. Beide gemaakt met olijvenhout.De peper- en..
Bestel nu deze theepot samen met een passend theelicht.Met dit theelichtje houdt je de temperatuur van de thee lekker heet en is je kans op koude thee..
+
Bundelprijs: €48,90
uw korting €4,00!

bestellen
Maak je eigen cappuccino met deze melkopschuimer. Nu in een voordelige combinatie met een koffiezetapparaat...
Bestel nu je dubbelwandige cappuccinoglazen in combinatie met een melkopschuimer en geniet van een mooi combinatievoordeel...
+
Bundelprijs: €42,90
uw korting €2,00!

bestellen
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 20