Voordeelbundels

Pak je korting met deze voordeelbundel. Een retro waterkoker met een retro broodrooster. De perfecte combinatie. In de kleur rood. Hoewel 2 verschille..
+
Bundelprijs: €102,95
uw korting €9,95!

bestellen
Voor de liefhebber van de matzwarte keukenaccessoires hebben wij hier een fantastische combinatie samengesteld van een stoere mat zwarte waterkoker en..
De theepot is pas echt compleet met de theemokken Benares als aanvulling. Deze mokken zijn lekker ruim met grote oren. ..
+
Bundelprijs: €49,99
uw korting €12,91!

bestellen
Mooi bundelvoordeel op deze dubbelwandige koffie- en theeglazen. 2 sets van 6 glazen.De bundel bestaat uit:6 x dubbelwandige koffieglazen 0,2 liter6 x..
De beste citruspers in combinatie met een luxe waterkoker. Deze 2 apparaten zijn beiden van het merk Kalorik. De waterkoker is uitgevoerd met een..
+
Bundelprijs: €99,90
uw korting €10,00!

bestellen
De beste citruspers in combinatie met een luxe waterkoker. Deze 2 apparaten zijn beiden van het merk Kalorik. De waterkoker is uitgevoerd met een ther..
+
Bundelprijs: €103,95
uw korting €10,00!

bestellen
Een luxe set bestaande uit een waterkoker en citruspers. De waterkoker is gemaakt van glas en heeft sfeervolle ledverlichting wanneer de waterkoker aa..
Bestel nu deze theepot samen met een passend theelicht.Met dit theelichtje houdt je de temperatuur van de thee lekker heet en is je kans op koude thee..
+
Bundelprijs: €48,90
uw korting €4,00!

bestellen
De leukste waterkoker gecombineerd met 6 dubbelwandige theeglazen. Beide van hoge kwaliteit en met een uitzonderlijk design. Nu in een voordelige bund..
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 15