Rood met witte stippen...

Geplaatst door admin 14-10-2015 0 Reactie(s)

Theepot rood met witte stippen

Ontbijtset rood met witte stippenNa het succes van de waterkoker rood met witte stippen is er nu ook een nieuwe hit: De theepot rood met witte stippen. Deze theepot s gemaakt door London Pottery en heeft de unieke eigenschap dat de theepot niet zal druppen tijdens het schenken. Hieronder bekijken we alle rood met witte stippen artikelen.

Het betreft de Globe serie. Deze serie staat bekend om de perfect ronde vorm van de theepot. Deze theepot is in vele kleuren leverbaar maar wij hebben expleciet gekozen voor de theepot rood met witte stippen. In de tijd zit een handige filter die grote theebladeren tegenhoudt. Bij gebruik van de fijnere theesoorten adviseren wij een extra theezeef. Uiteraard is de theepot geschikt voor de vaatwasser en ook een theelicht kan gerust worden gebruikt. Deze theepot wordt geleverd in een vrolijke cadeauverpakking. Ook is er een speciale theemuts rood met witte stippen verkrijgbaar.

Waterkoker rood met witte stippen

De waterkoker rood met witte stippen is gemaakt van RVS en heeft naast de leuke kleur ook een speelse retro vorm. De waterkoker beschikt over alle goede eigenschappen zoals een waterpeilmeter, kalkfilter, draadloos en natuurlijk een automatische stop. Deze waterkoker is afkomstig uit een complete ontbijtset bestaande uit een waterkoker, broodrooster, keukenweegschaal en koffiezetapparaat.

Ontbijtset rood met witte stippen

Kalorik is een Belgische fabrikant van huishoudelijke goederen zoals waterkokers, broodroosters en koffiezetapparaten. Wij vinden de rood met witte stippen de grote favoriet. Deze polkadot serie is van geen enkel ander merk verkrijgbaar. De serie bestaat uit een waterkoker, broodrooster, keukenweegschaal en koffiezetapparaat. Deze serie is compleet te koop of los per apparaat.

 


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour