Waterkoker, broodrooster en keukenweegschaal met stippen

Geplaatst door admin 19-09-2013 0 Reactie(s)

waterkoker met stippenPolkadot Keukenapparaten. Een waterkoker,broodrooster of koffiezetapparaat kan vol rood zijn maar in deze serie met heel veel stippen. Dus voor de liefhebber van de polkadots is er nu eindelijk een leuke set verkrijgbaar om de keuken op te leuken met je favoriete stippen.

 

Waterkokers

 

Er zijn 2 waterkokers die wij aanbieden met deze stippen. Een paarse of rood met stippen. Deze waterkokers hebben beiden een vermogen van wel 3000 Watt. Dit zorgt voor een snelle kooktijd. Naast het grote vermogen hebben deze waterkokers alles wat een goede waterkoker nodig heeft zoals een waterpeilmeter, verborgen hittebron, kalkfilter en natuurlijk zijn ze snoerloos. Kortom, een waterkoker voorzien van alle gemakken.

 

 Rode waterkoker met stippen

 

broodroosters

 

Bij de waterkokers horen ook de bijpassende broodroosters. In exact dezelfde kleuren en stijl. Ook de broodroosters zijn in alle gemakken voorzien zoals een ontdooistand, extra hoge gleuven en een kruimellade. Ook de brodroosters zijn te krijgen in beide kleuren.

 

 Broodrooster rood met witte stippen

 

Keukenweegschaal

 

Wat niet mag ontbreken is de bijpassende keukenweegschaal. Deze keukenweegschaal is ook voorzien van alles wat een keukenweegschaal nodig heeft. Door zijn kleine en platte formaat is de keukenweegschaal makkelijk op te bergen. De keuken weegschaal is ook verkrijgbaar in de 2 kleuren en kan wegen tot wel 5 kilo. Bovendien weegt de keukenweegschaal per gram en maakt hem daarom ook geschikt voor het kleine werk. De gebruikte batterij wordt meegeleverd en de keukenweegschaal heeft een indicatielampje om aan te geven wanneer de batterij vervangen moet worden.

 

 Digitale keukenweegschaal rood met witte stippen


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour