Waterkoker - Plint Pure Kettle

Geplaatst door admin 01-06-2018 0 Reactie(s)

Plint Pure Kettle waterkokers

 

Lees meer over de unieke Plint Pure Kettle waterkoker!

Plint heeft een unieke waterkoker op de markt gebracht, genaamd: Plint Pure Kettle. Deze superhandige én niet te vergeten mooie waterkoker heeft een aantal eigenschappen, waardoor ‘ie uiteindelijk toch echt wel bijzonder is. Wat maakt deze waterkoker dan zo uniek? Dat leggen we je hier haarfijn uit. Zoals je van ons gewend bent, hebben wij de waterkoker namelijk van boven tot onder uitvoerig getest en gecontroleerd.

 

  • Dubbelwandig, dus isolerend en veilig
  • Allerhoogste kwaliteit RVS aan binnenzijde
  • Zónder BPA en BPS
  • Mét temperatuurregeling
  • De meest groene waterkoker (in onze ogen)

 

Bekijk direct de Plint Pure Kettle!

Plint waterkoker bpa vrij

Het is een dubbelwandige waterkoker

De Plint Pure Kettle waterkoker is gemaakt met een dubbele wand. Dat wil zeggen dat de buitenkant uit twee lagen bestaat, waar stilstaande lucht tussen zit. De binnenzijde is gemaakt van de allerhoogste kwaliteit RVS (dit staat ook aangegeven aan de binnenzijde met ‘Stainless Steel 1810/304). Met deze aanduiding wordt aangegeven dat dit de hoogst haalbare kwaliteit is voor voedselbereiding. Door de dubbele wand heeft de waterkoker een isolerende werking, waardoor het water warm blijft. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld je thee per kopje zet en bij het tweede kopje de waterkoker niet lang aan hoeft te zetten. Een ander voordeel is dat de waterkoker niet warm wordt aan de buitenzijde. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

 

Hij wordt gemaakt zonder BPA en BPS

De titel van de waterkoker zegt het eigenlijk al: Pure Kettle. Een pure waterkoker, vrij van giftige of potentieel schadelijke stoffen. Zo worden sommige waterkokers vervaardigd met BPA en BPS (weekmakers die in bijna alle kunststoffen zijn verwerkt); stoffen die in het water terecht kunnen komen als ze worden verwarmd. Maar de Plint Pure Kettle dus niet! Deze is volledig BPA- en BPS-vrij.

 

 


In onze ogen de meest groene waterkoker


 

 

Het is een waterkoker met temperatuurregeling

In het handvat van deze waterkoker zijn 2 handige knoppen verwerkt. Deze hebben de functie om de waterkoker in te stellen op 3 standen. De Plint Pure Kettle waterkoker kan het water warm houden op 60°C of 90°C en je kunt de waterkoker gewoon aanzetten en deze slaat af wanneer het water kookt. Ideaal voor de theefanaat die graag z'n thee trekt op de juiste temperatuur. Omdat de waterkoker dubbelwandig is kost dit niet overbodig veel stroom. De waterkoker houdt het water immers al warm.

 

De warmhoudstand werkt als volgt: je kunt de thermostaat op 3 standen instellen.

  1. 60°C: Wanneer de waterkoker wordt aangezet zal deze verwarmen tot 100°C en een signaal geven. Daarna loopt ‘ie terug naar 60°C. Vervolgens zal de waterkoker het water warm houden op 60°C.
  2. 90°C: Wanneer de waterkoker wordt aangezet zal deze verwarmen tot 100°c en een signaal geven. Daarna loopt ‘ie terug naar 90°C. Vervolgens zal de waterkoker het water warm houden op 90°C.
  3. Uit: Wanneer de thermostaat uitstaat en je de waterkoker inschakelt verwarmt deze het water tot 100°C. Vervolgens stop de waterkoker en geeft hij een signaal van 3 piepjes.

Hij is groen!

Wij vinden de groene waterkoker van de Plint Pure Kettle de beste kleur. Niet alleen om dit een hele trendy kleur is, maar ook omdat de kleur goed bij het imago past. Een duurzame waterkoker die van de beste materialen gemaakt is en ook nog eens BPA-vrij is. Ook door de isolerende werking van de dubbele wand is de waterkoker een stuk zuiniger in gebruik dan de conventionele waterkoker. Dit maakt de groene Plint Pure Kettle in onze ogen de meest groene waterkoker!


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour