Wat is nieuw? Lente 2017

Geplaatst door admin 05-03-2017 0 Reactie(s)

Wat zijn de nieuwigheden van de lente van 2017?

 

Plint

 

Broodtrommel en keukenweegchaal PlintHet merk Plint heeft weer de nieuwe keurlijn van 2017 vastgelegd en de Plint broodtrommels en Plint keukenweegschalen zijn reed bestelbaar in deze kleuren. Het is een scandinavisch kleurenpalet met zachte natuurtinten zoals ICE-blue, Pruim en wat dacht je van Powder? Ook de theepotten van Plint worden eind maart ook in deze kleuren verwacht. Tevens gaan wij vanaf heden de keuken wandklokken van Plint voeren. Stille wandklokken met een retro uiterlijk. uiteraard in aansluitende kleuren.

 

Pedaalemmer RixxRixx prullenbak

 

Van het nieuwe merk Rixx brengen wij dit voorjaar de pedaalemmers in het assortiment. Deze stijlvolle pedaalemmers worden gemaakt in 4 kleuren: Rood, mat zwart, creme en RVS. In eerste instantie vindt je alleen de grote modellen van 30 liter. In de loop van de lente worden ook de kleinere modellen van 5 en 12 liter toegevoegd. Over de kwaliteit valt niet te twisten. Je krijgt er 5 jaar garantie bij.

 

Theepot Saara van ChaCult

 

Theepot Saara ChacultOok nieuw in het assortiment zijn de theepotten van Chacult met de naam Saara, Deze Saara theepot i beschikbaar in 4 kleuren en 2 maten. Van 0,5 liter en van 0,9 liter. Daarnaast zijn er ook kruidenthee-mokken voor de liefhebber. Ook in dezelfde kleuren. Net als de theepotten worden deze mokken voorzien van een meegeleverd theezeefje van RVS. Ideaal voor de liefhebber van losse thee.

 

 

 


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour