Theepot met zeef

Geplaatst door admin 03-04-2013 0 Reactie(s)

Theepot met zeefEen theepot met theezeef verkopen wij in vele getalen in moderne designs en futuristische vormen. Daarom gaan willen juist terug naar de basis met de nieuwe theepot met zeef van het merk Plint. Deze theepotten hebben een recht door zee design en zijn in 8 kleuren leverbaar. gevenEen ruime zeef geeft de theebladeren genoeg ruimte hebben om zich te kunnen ontvouwen en het beste te van zichzelf. Naast de mooie kleuren en vorm ligt de theepot ook lekker in de hand is hij niet te zwaar. Het gebruikte materiaal is keramiek en alle theepotten zijn met de hand gemaakt. Dit maakt iedere theepot met zeef uniek. De theezeef is gemaakt van hoogwaardig RVS en is gemakkelijk af te spoelen zonder dat de theebladeren vast blijven zitten in de gaatjes. 

 

Theezeef schoonmaken

 

Zeef voor theepotWij krijgen regelmatig vragen over hoe je de theezeef weer schoon krijgt als er een beetje bruine aanslag op zit.  Dit komt door zwarte thee. Zwarte thee geeft altijd een bruine aanslag. Wij laten het zeefje dan weken in een beetje bleekwater. Daarna goed afspoelen en het zeefje is weer als nieuw. Dit is ook bij een glazen theepot de makkelijkste manier om de aanslag te verwijderen. Zo blijft de theepot mooi en kan deze lang gebruikt worden.

 

 

 

 

Theepotten

 

Onze theepotafdeling word op dit moment onder handen genomen en aangevuld met een groot aantal nieuwe theepotten. Naast de theepotten met zeef worden er grote theepotten van 2,5 liter met zeef toegevoegd. Ook tea for one zal een eigen pagina krijgen met ruime keus aan kleuren en materiaal. Keramiek en porselein. Ook het merk Cha-cult maakt leuke theepotten die we ook stapsgewijs in het assortiment brengen. Zo gaan we bouwen aan een enorme theepotafdeling

 

 


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour