Retro waterkoker kopen?

Geplaatst door Teapottery 25-10-2017 0 Reactie(s)

Retro waterkokerWaarom een retro waterkoker kopen? Die vraag komt niet veel voor maar wel de vraag: Waar koop je een retro waterkoker. Nu zijn er meerdere winkels met retro items. Maar ja, je koopt liever een retro waterkoker bij een waterkokerspecialist. Dat zou dus een goed antwoord op de vraag kunnen zijn. Je kunt het beste naar een waterkokerspecialist. Maar niet iedere waterkokerspecialist verkoopt een retro waterkoker. Wij, Teapottery.nl, zijn waterkokerspecialist met een geweldig assortiment retro waterkokers.

 

 

Wat is een retro waterkoker?

 

 


Retro betekent dat iets gemaakt is met het uiterlijk uit de jaren '60 en '70.


 

Wat is retro eigenlijk? Retro betekent dat iets gemaakt is met het uiterlijk uit de jaren '60 en '70. Niet perse de kwaliteit van maar meer de uitstraling zoals de vorm, kleur en materiaalkeuze. Als het ons een gevoel van vroeger geeft mag je het al gauw als retro bestempelen. Maar let op! Retro is geen vintage. Vintage is een product minimaal 30 jaar gemaakt is en dus is een waterkoker nooit vintage omdat er 30 jaar geleden nog geen waterkokers waren zoals nu. Maar hoe kan een waterkoker dan retro zijn? Als de vorm van een waterkoker jou doet denken aan een echte originele fluitketel dan kunnen we dat gerust retro noemen. Net als een analoge thermometer aan de buitenaknt van de waterkoker geeft een gevoel van een oud vliegtuig, boot of auto. Wederom uit de tijd waarin "alles beter was". Omdat veel keukens en huiskamers tegenwoordig worden ingericht als een stukje terug in tijd zijn de reto waterkokers niet aan te slepen. Daarom vindt je hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

 

Retro watekokerWat is de beste retro waterkoker?

 

Op die vraag kan ik je een snel en makkelijk antwoord geven. De waterkokers met een thermometer op de voorkant van het merk Kalorik hebben wij zelf in productie laten nemen omdat wij de kwaliteit van verschillende merken onder de maat waren. Met dit model hebben wij gekozen voor de beste specificaties zoals een hoogwaardig RVS, Sterke behuizing en een onverwoestbare knop. Hierdoor kunnen wij met een gerust hart zeggen dat dit de beste waterkoker van dit moment is. Van de eerste 1000 stuks is nog niet 1 teruggekomen vanwege een technisch mankement. Iets wat op het gebied van waterkokers vrij uniek is. Fabrikanten gaan tegenwoordig uit van 2 tot 4% garantieaanvragen. In onze ogen te hoog en wij hebben het tegendeel bewezen. Het kan dus wel degelijk beter. Met de beste waterkoker bedoelen we dus het model hieronder. 

 

Beste retro waterkoker

Tags: waterkoker