Retro waterkoker kopen?

14-07-2018 0 Reactie(s)

Retro waterkoker kopen?

 

Waar(om) koop je een goede retro waterkoker?

Retro waterkokerWaarom zou je een retro waterkoker kopen? Die vraag komt niet heel vaak voor, maar wel de vraag: waar koop je een retro waterkoker? Nu zijn er meerdere winkels met retro items. Maar ja, je koopt natuurlijk liever een retro waterkoker bij een echte waterkokerspecialist. Dat is dus het goede antwoord op je vraag: voor een retro waterkoker kun je het beste naar een waterkokerspecialist. Maar niet iedere specialist heeft retro waterkokers. Wij, Teapottery.nl, gelukkig wel. Bekijk direct ons ruime assortiment!

 

Bekijk het ruime assortiment retro waterkokers!

Wat is een retro waterkoker?

Wat is retro eigenlijk? Retro betekent dat iets is gemaakt met het uiterlijk van producten uit de jaren ’60 en ’70. Het gaat daarbij niet per se om de kwaliteit, maar meer om de uitstraling, de vorm de kleur en de materiaalkeuze. Als het ons een gevoel van vroeger geeft, mag je het al gauw als retro bestempelen. Maar let op! Retro is geen vintage. Vintage is een product dat minimaal 30 jaar geleden gemaakt is. Een waterkoker kan dus nooit vintage zijn, omdat er 30 jaar geleden nog geen waterkokers waren zoals nu.

 

Hoe zijn waterkokers dan retro?

Maar hoe kan een waterkoker dan retro zijn? Als de vorm van een waterkoker jou doet denken aan een echte originele fluitketel, dan kunnen we dat gerust retro noemen. Net als een analoge thermometer aan de buitenkant van de waterkoker ons het gevoel geeft van een oud vliegtuig of een oude boot of auto. Wederom uit de tijd waarin “alles beter was”. Veel huiskamers en keukens worden tegenwoordig weer retro ingericht, waardoor de retro waterkokers haast niet aan te slepen zijn. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment waterkokers op voorraad! Bekijk onderaan een kleine greep hieruit.

 

 


Retro betekent dat iets gemaakt is met het uiterlijk uit de jaren '60 en '70.


 

 

Retro watekokerWat is de beste retro waterkoker?

Op die vraag kunnen we je een snel en makkelijk antwoord geven. De waterkokers met een thermometer op de voorkant van het merk Kalorik hebben wij zelf in productie laten nemen omdat wij de kwaliteit van verschillende merken onder de maat vonden. Met dit model hebben wij gekozen voor de beste specificaties zoals een hoogwaardig RVS, een sterke behuizing en een onverwoestbare knop.

 

Kalorik: de beste waterkokers van dit moment

Hierdoor kunnen wij met een gerust hart zeggen dat dit de beste waterkoker van dit moment is. Van de eerste 1000 stuks is nog niet 1 teruggekomen wegens een technisch mankement. Iets wat op het gebied van waterkokers vrij uniek is. Fabrikanten gaan tegenwoordig namelijk uit van 2% tot 4% garantieaanvragen. In onze ogen te hoog en met de Kalorik waterkokers hebben wij het tegendeel bewezen. Het kan dus wel degelijk beter. Bekijk de beste waterkoker hieronder en bestel ‘m direct bij Teapottery.nl!

 

Bekijk de beste waterkokers!


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour