RVS waterkoker zonder plastic (BPA-vrij!)

Geplaatst door admin 14-06-2018 0 Reactie(s)

Veilig water met een RVS waterkoker zonder plastic

BPA, ook wel Bisofenol A genoemd, wordt in veel kunststoffen gebruikt om plastic in vorm te brengen. We komen er dan ook eigenlijk dagelijks mee in aanraking, door bijvoorbeeld plastic verpakkingen en zelfs kinderspeelgoed. BPA wordt ook gebruikt bij de productie van waterk​okers. Het probleem hierbij is dat BPA vrijkomt wanneer het wordt verwarmd. Hoe schadelijk dit is, is nog altijd een punt van discussie, maar er geldt sowieso een duidelijk advies voor zwangere vrouwen en baby’s om BPA zoveel mogelijk te vermijden. Met name als het om voeding gaat. Daarom bieden wij je RVS waterkokers zonder plastic aan, zodat jij én je baby veilig water kunnen drinken!

 

Bekijk direct onze RVS waterkokers zonder plastic!

Waterkoker zonder BPA

 

 

 

 

 

Water koken voor de babyfles of een kopje thee?

BPA komt vrij wanneer het wordt verhit. Daarom is het ook geen goed idee om maaltijden in de magnetron op te warmen in plastic bakjes. Maar waar vaak niet aan wordt gedacht, is dat BPA ook vrijkomt wanneer je water kookt in een niet-BPA-vrije waterkoker. Iedere keer dat je even wat water wilt koken voor de babyfles of voor een lekker kopje thee, komt er een BPA vrij in het water. Zorg er daarom voor dat je een BPA-vrije waterkoker hebt. Dan weet je zeker dat jij en je baby geen schadelijke stoffen binnenkrijgen!

 

RVS waterkoker zonder BPA

 

 

 

RVS waterkokers van Kalorik, exclusief bij Teapottery.nl!

Teapottery.nl biedt jou dé oplossing voor het BPA-probleem! Wij hebben namelijk een breed assortiment aan RVS waterkokers die exclusief bij ons te koop zijn. Het gaat hier om de RVS waterkokers met thermometer van Kalorik. Er zijn geen giftige kunststoffen gebruikt bij de productie van deze waterkokers, zodat je deze met een veilig gevoel kunt gebruiken. Er zijn slechts twee stukjes polypropyleen aangebracht bij de thermometer, maar deze stof brengt geen enkel gevaar met zich mee. Je kent de kunststof misschien wel van de babyflessen!

 

Ga naar de Kalorik waterkokers!

 

 

 

 

 

 

 

De perfecte temperatuur voor je thee en voor de babyfles

De thermometer is met name handig voor de echte theeliefhebbers en voor de moeders die graag gekookt water gebruiken voor het babyflesje. Theeliefhebbers zetten op deze manier namelijk altijd thee op de juiste temperatuur, zodat je bijvoorbeeld nooit weer bittere groene thee hebt als deze te heet getrokken is. Moeders kunnen direct zien of het water al de juiste temperatuur heeft behaald om te gebruiken voor het flesje!

 

Waterkoker zonder bpa

 

 

 

 

 

Kalorik: waterkokers met een BPA-vrij certificaat

De nieuwe waterkokers met thermometer van Kalorik zijn volledig BPA-vrij. Dit wordt zelfs met een certificaat bekrachtigd. De waterkokers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in uitvoeringen van 1,2 en 1,7 liter. Ze zijn uitgevoerd met een RVS handvat (dat niet heet wordt), waardoor de waterkokers heel degelijk aanvoelen en lekker in de hand liggen. Uiteraard zijn de modellen voorzien van alle gemakken die je mag verwachten van een luxe waterkoker. Lees meer voordelen en specificaties op de productpagina's zelf!

 

Verdere assortiment

Naast de BPA-vrije waterkokers met thermometer van Kalorik hebben we ook nog andere BPA-vrije waterkokers in ons assortiment. De BPA-vrije waterkokers uit de retro-serie van Kalorik, bijvoorbeeld! Deze luxe waterkokers zijn van de hoogste kwaliteit en passen perfect bij andere retro-items. Daarnaast hebben we ook dubbelwandige waterkokers van Plint. De binnenwand is gemaakt van hoogwaardig RVS en de buitenkant van kunststof. De kunststof komt nooit in aanraking met het water of stoom.

 

Bekijk de andere BPA-vrije waterkokers!

 

 

Welke waterkoker zonder plastic moet ik kiezen?

Heb je vragen over de verschillende waterkokers? Wil je weten welke het beste is voor jouw situatie? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij weten alles over iedere waterkoker in ons assortiment en kunnen je altijd voorzien van gericht advies. Je kunt ons zo even bellen via 050 – 2 111 601 of mailen via mail@teapottery.nl.

 

 

Bel of mail ons voor advies!

 

Wat is BPA precies?

 

BPA is een weekmaker die in veel kunststoffen wordt gebruikt om plastic in vorm te brengen. Deze stof kan bij verwarming in het water terecht komen. Voor de meesten is hierbij geen sprake van gevaar, maar voor zwangere vrouwen en baby’s kunnen hier problemen optreden. De BPA kan invloed hebben op de hormoonhuishouding. Dit is waarom de Europese Unie zwangere vrouwen en baby’s afraadt teveel met BPA in aanraking te komen. Wil je een waterkoker kopen? Denk hier dan over na.


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour