Polkadots in de keuken! Waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat

Geplaatst door admin 07-07-2017 0 Reactie(s)

In het eerste jaar van Teapottery.nl zijn we begonnen met de polkadots van Kalorik. Wij hadden er in het begin geen hoge verwachting van maar al snel werd deze serie een waar succes. Met name de waterkoker is een veel verkocht model. Na 7 jaar is het wel tijd voor een uitdate van het model. Alle apparaten hebben een update gehad naar de kwaliteitseisen van nu.

 

Waterkoker polkadot, rood met witte stippen

 

Waterkoker polkadot rood met witte stippenVan het hoge model gaan we naar een meer retro model waterkoker. De behuizng is gemaakt van RVS en het handvat is extra breed voor de optimale grip tijdens het schenken. De 3000 Wat is bij dit model niet nodig en is teruggebracht naar 2400 Watt. Het water kookt bij dit model evensnel als bij het oude model met 3000 Watt. De aan/ uit knop is transparant met een rood ledlichtje die aangaat als de waterkoker aanstaat. Uiteraard kan de waterkoker volledig draaien op de voet en is een waterpeilmeter en kalkfilter aanwezig.

 


 

Broodrooster rood met witte stippen

 

Broodrooster rood met witte stippen

 

Ook de broodrooster heeft een update gehad. Hoewel de verschillen niet heel groot zijn, de broodrooster past nu beter in het geheel. De onderrand is in plaats van rood zwart afgemaakt en ook de bediening is flink op de schop gegaan. De knoppen zitten duidelijker aan de linkerzijde van de schuif. Ook is de ruimte binnenin iet reuimer geworden zodat ook de grotere botrhammen er in passen.

 


 

 

Koffiezetapparaat rood met witte stippen

 

Koffiezetapparaat rood met witte stippen

Het koffiezetapparaat is vooral in het uiterlijk aangepast. Net als de broodrooster zijn de kunststofdelen aan de buitenzijde zwart afgemaakt. Hierdoor past het koffiezetapparaat beter in het geheel. Verder zijn de functies onveranderd gebleven. Wel is vanaf heden de glazen kan ook los te bestellen.

 


 

 

Keukenweegschaal rood met witte stippen

 

 

Keukenweegschaal rood met witte stippenZelfs de keukenweegschaal heeft een update gekregen. De harde hoeken zijn vanaf nu afgerond en ook de bediening is handiger dan voorheen. Op het display lees je vanaf nu ook dat de batterij leeg begint te raken. Want dat is toch het meest vervelend. Je hebt de keukenweegschaal nodig en de batterij is leeg. Nu niet meer dankzij de slimme batterijmeter.

 


 

Deze keukenartikelen bieden wij ook in een complete set aan.

 

Polkadot rood met witte stippen

 

 


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour