Nieuwe waterkokers

Geplaatst door admin 11-09-2011 0 Reactie(s)

Waterkoker fluitketel modelWe hebben weer een leuke waterkoker gevonden die zichzelf onderscheidt van de andere waterkokers door vorm en kwaliteit. De waterkokers van Kalorik hebben het echte uiterlijk van de Britste fluitketel en zijn gemaakt van hoogwaardig RVS met een fraaie coating in trendy kleuren. Bijvoorbeeld een RVS, witte, oranje, paarse en een rode waterkoker.

 

Waterkoker fluitketel model

 

Als je de keuken een wilt opvrolijken met een leuke waterkoker in een fluitketel model dan hoef je niet verder te zoeken. Deze waterkokers hebben het allemaal, een waterpeilmeter, kalkfilter, groot vermogen en natuurlijk verschillende kleuren. Alleen het fluiten als het water kookt wordt nog als een gemis gezien. Naast het mooie design haal je ook een stukje kwaliteit in huis.

 

Kleine waterkoker

 

Dit model is niet lager beschikbaar. Nu zijn er ook kleinere modellen te koop in de vorm van een fluitketel. Dit zijn de waterkokers van het merk Swan. Deze kleine waterkoker heeft een inhoud van 0,8 liter wat geschikt is voor de kleinere huishoudens. Deze waterkokers zijn ook in verschillende kleuren te krijgen. Wij hebben voor de zwarte en creme variant gekozen. Net als de Exido beschikt de kleine waterkoker van Swan ook over de eigenschappen zoals de waterpeilmeter, automatische stop en kalkfilter. Net zoals alle elektrische apparaten heeft u recht op 2 jaar fabrieksgarantie.

 

Het perfecte alternatief voor de Swan watekoker is de Kalorik 1,2 liter met thermometer. Deze waterkoker is perfect voor de kleinere huishoudens en is bovenden van ogelooflijke hoge kwaliteit.

Kleine waterkoker

 

Deze waterkoker kopen?

Kleine waterkoker Swan

 

 

 

 

 

 

 


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour