Nieuwe espresso- en cappuccinokopjes van Ancap

Geplaatst door admin 11-01-2017 0 Reactie(s)

Ieder jaar brengt Ancap, de marktleider op het gebied van proffesioneel koffieservies, 2 nieuwe series uit. Sinds de jaren '90 worden er in Italië exclusieve series espresso- en cappuccinokopjes uitgebracht. Deze kopjes zijn ontworpen door verschillende kunstenaars die hun kunsten in opdracht van Ancap mogen tonen. Dit jaar zijn er weer 2 prachtige series uit voortgekomen. Wat maakt Ancap dé specialist als het gaat koffieservies? Ancap kijkt niet alleen naar hie het kopje er uitziet maar ook naar de werking van de koffie en crema. Door de ultieme ronding in te bouwen breekt de crema van de espresso niet en zal smaak en uiterlijk beter behouden blijven. Ook de kwaliteit en dikte van het porselein speelt hierin een grote rol omdat de temperatuur van het kopje ook de smaak van de koffie beïnvloed. Ancap is de enige producent van espressoservies die nog altijd in Italië produceerd. Dat maakt Ancap 100% Italiaans!

 

Ancap kopjes Happy LifeHappy life

 

Happy life staat helemaal in het teken van vrolijkheid. Met vrolijke termen als "Love you" en "Smile" brengen deze kopjes de ultieme vrolijkheid bij je kopje koffie. Het leuke van deze serie is dat deze is gedecoreerd op een ander model dan gebruikelijk. Dit model is "Giotto". Giotto is herkenbaar aan het oortje en meegeleverde schotel. Deze schotel is zo gemaakt dat het spiegeltje niet in het midden zit maar naar een zijkant waardoor het kopje niet in het midden staat.

 

Venezia

 

Ancap kopjes VeneziaWie kent deze stad niet? Misschien wel één van de meest herkenbare stad van Italië. Venetië. Met z'n gondels, waterwegen en vele operahuizen. De nieuwe serie Venezia is gedecoreerd met deze kenmerken van de stad. Deze serie is wel weer gedecoreerd op het standaard model "Edex". Uiteraard wordt ook deze set geleverd met 6 witte schotels.

 

Kortom, weer 2 leuke series die vanaf heden te bestellen zijn.


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour