Koffiezetapparaat op de camping en onderweg

Geplaatst door admin 18-07-2017 0 Reactie(s)

Wij krijgen vaker de vraag wat is nou het beste koffiezetapparaat op de camping of onderweg. Koffie zetten op de camping blijft altijd een grote uitdaging.  Vooral door het gebrek aan wattage of ruimte in je tent of caravan.  Ook op weg naar je vakantiebestemming stoppen we regelmatig voor een kop koffie. Je wilt immers niet langer zoals vroeger een thermoskan koffie mee in de auto. Deze koffie wordt zuur en bitter binnen een half uur en de ervaring van een goede kop koffie ver te zoeken is. Er zijn al langer handige espressomachines die met de hand bediend worden zonder elektriciteit.  Helaas was de prijs van deze apparaten tot het heden redelijk hoog.  Tegenwoordig zijn deze handmatige espresso apparaten niet langer te duur om aan te schaffen voor alleen de vakantie.

 

Koffiezetapparaat op de campingHet merk klarstein komt daarom met de Mypresso. Het beste koffiezetapparaat voor op de camping of onderweg. Natuurlijk is de smaak van jouw koffie afhankelijk van de door jou gekozen koffieboon. Aan het apparaat zal het niet liggen. Zoals altijd geldt: zoveel mensen zoveel smaken. Maar hoe werkt dit kleine koffiezetapparaatje dan. Dat zal ik hieronder haarfijn uitleggen.

 

Omdat het apparaat geen elektriciteit verbruikt heb je wel heet water nodig om een kop koffie te zetten. Dit heet water kun je zelf meenemen in een thermoskan of ter plaatse opwarmen in een ketel of een campingwaterkoker. Als je het koffiezetapparaat niet van tevoren gevuld hebt met koffie kun je dat altijd te plaatsen nog doen. Aan de onderzijde van het apparaatje  haal je het bekertje af.  Daarna verwijder je de dop waarin het filtertje zit.  dit filtertje vul je met jouw favoriete koffie.  Plaatje vervolgens de filter samen met de dop weer terug op het apparaat.  aan de bovenzijde van de Mypresso koffiezetapparaat vind je het waterreservoir.  Dit is eveneens een bekertje die gevuld kan worden met heet water.  Plaats vervolgens het apparaat bovenop het bekertje  heet water. Nu is jouw koffiezetapparaat op de camping klaar voor gebruik.

 

De pomp die aan de zijkant van het koffiezetapparaat zit maak je los door een halve slag te draaien.  Zodra deze los is schiet de pomp naar buiten. Vervolgens pomp je het hete water met hoge druk door jou koffie.  En voila jouw favoriete espresso is klaar. Ben je met zijn tweeën dan herhaal je dit verhaal. Vergeet niet een rustig plekje op te zoeken in de zon of in de schaduw en neem het moment helemaal voor jezelf.


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour