Kalorik waterkoker

Geplaatst door admin 10-10-2016 0 Reactie(s)

Kalorik waterkokerDe waterkoker is niet meer weg te denken uit de keuken. In bijna ieder huishouden of kantoor is er wel eentje te vinden. Als je dan toch de waterkoker op het aanrecht hebt staan dan wil je ook een waterkoker die er goed uitziet. Dat kun je wel aan Teapottery overlaten want wij hebben het exclusieve voorrecht om je voor te stellen aan: De Kalorik waterkoker fluitketel model. Deze vrolijke waterkoker is gemaakt in 3 trendy kleuren, rood,creme en mat zwart. 

 

Deze waterkoker wordt exclusief bij ons verkocht en dat in de beste kleuren: Mat zwart, creme en rood. Deze waterkoker is gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS en is van alle gemakken voorzien. Een waterpeilmeter, automatische uitschakeling, droogkookbeveiliging en een kalkfilter. Met een inhoud van 1,8 liter. Uiteraard heb je ook bij deze waterkoker garantie van 2 jaar.

 

Hoge kwaliteit waterkoker

 

Dit model waterkoker is ook eerder verkocht onder verschillende merknamen zoals Klarstein en Plint. Omdat de kwaliteit per merk verschillend is we op zoek gegaan naar de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op de productie en kwaliteit van de gebruikte materialen en onderdelen. Dit hebben we in samenwerking met het merk Kalorik voor elkaar weten te krijgen. Naast de kleurkeuze hebben wij tevens gekozen voor de allerhoogste kwaliteit staal. Dit omdat roest bij goedkopere RVS soorten nog steeds aan orde kan zijn. Ook de aan/ uit knop behoorde in het verleden nog wel eens tot de zwakke plek. Dit is met dit model ook niet meer aan de orde. Daarnaast hebben we gekozen voor een volledig hoge kwaliteit RVS kalkfilter. 100% BPA vrij was door de waterpeil niet mogelijk. Wel hebben wij gevraagd om een kunststof die geproduceerd is met een minimale hoeveelheid BPA. Dus de blootstelling aan BPA is zeer beperkt. Nagenoeg nihil.

 

Wij verwachten met dit model een degelijke waterkoker neer te kunnen zetten met hoog kwaliteitsgehalte. Want ook jij verwacht toch ook een zorgeloos kopje thee?

 

 

 


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour