Elektrische espresso maker

Geplaatst door admin 08-10-2013 0 Reactie(s)

Elektrische espresso maker - percolatorDe elektrische espresso maker is in onze ogen de perfecte percolator. Het aller grootste voordeel is dat de elektrische espresso maker nooit een zwarte aanslg krijgen aan de buitenkant door de vlam van uw gasfornuis. Daarnaast heeft de elektrische espresso maker een warmhoudfunctie waardoor uw espresso niet direct afkoeld in de pot. Ook bij het gebruik van vermogen is gedacht aan bijvoorbeeld het gebruik op de camping. Met 480 Watt is dit apparaat geschikt voor de meeste campingaansluitingen.

 

Nieuwe elektrische espresso maker

 

Naast het bestaande model van de elektrische espresso maker is er nu ook een variant gemaakt van RVS in plaats van aluminium. De RVS percolator is uitgevoerd in 2 maten. Namelijk een 4 en een 6 kops. Bedenk wel dat het gaat om espresso's dus kleine sterke kopjes. De sterkte is natuurlijk aan te passen door te spelen met de hoeveelheid water of koffie. Ieder model heeft ook een filteradapter waarmee de hoeveelheid koffie kan worden beperkt tot de helft. Dus met de 6 kops kan ook 3 kopjes worden gezet. En met de 4 kops ook 2 kopjes. 

 

Gekleurde percolator

 

Ook is de elektrische espresso maker nu gemaakt in verschillende kleuren. Rood, zwart, oranje en groen. Omdat iedereen een eigen voorkeur heeft voor kleur is nu de gekleurde percolator erg in trek. Ook bij de gekleurde modellen is het grootste voordeel dat de kleur behouden blijft doordat er geen vlam bij in de buut komt.  De zwarte en rode en andere gekleurde percolators zijn inmiddels verkrijgbaar en de overige kleuren komen in de loop van oktober.

 

Elektrische espresso maker RVS


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour