Waarom is Zassenhaus de beste pepermolen?

 

De grootste frustratie tijdens het koken is wanneer je de pepermolen niet kan vinden. Op dat moment mis je die ene pepermolen die altijd op dezelfde plaats staat. Een Zassenhaus pepermolen is zo’n molen die je wel weet te vinden. Dat komt omdat je een Zassenhaus hebt gekocht voor het leven en altijd weet waar die staat. Een Zassenhaus zout- en pepermolen laat zich immers graag zien.

 

Bekijk direct het assortiment

 

Waterkoker met temperatuurregelaar

De beste pepermolen

 

Pepermolens, elke toppchef heeft er meerdere in gebruik. Één voor witte peper, één voor zwarte peper en één molen voor een gemengde peper. Natuurlijk is de alleen de beste peper goed genoeg. Zo is ook alleen de beste pepermolen goed genoeg. Wat is de beste pepermolen? Zassenhaus. Waarom? Dat heeft meerdere redenen. Een onverwoestbaar keramisch maalwerk, 6 traps maalgrofte instelling en 25 jaar fabrieksgarantie.

 

Keramisch maalwerk 25 jaar garantie

 

Het maalwerk van Zassenhaus is de sterkste van alle merken. Door de jarenlange ervaring hebben ze het ultieme maalwerk ontwikkeld. Deze maalwerken zijn gemaakt van extreem hard gebakken keramiek. Dit is zo slijtvast dat zelfs kiezelstenen zich laten malen. Het maalwerk is met gemak uit elkaar te halen en zo te reinigen. Bovendien zijn onderdelen ook simpel te vervangen en daarvoor kun je altijd bij ons terecht. Zassenhaus geeft 25 jaar garantie op het maalwerk. Dat geeft wel aan dat de kwaliteit wordt gegarandeerd.

 

6 traps maalgrofte instelling

 

De meeste pepermolens hebben aan de bovenzijde de instelling voor de maalgrofte. Erg vervelend omdat het dopje meedraait met de bovenkant van de molen. Zassenhaus heeft aan de onderzijde een 6 traps maalgrofte instelling. Dit wordt netjes aangegeven met de 1 tot en met 6. Wanneer je de knop van de maalgrofte door de 6 heen draait kun je het maalwerk volledig demonteren om schoon te maken.

 

Van autentiek tot moderne pepermolens

 

De modellen van Zassenhaus zijn erg uiteenlopend maar altijd tot in de puntjes afgewerkt. Of je nu een model pepermolen uit 1900, een chique olijfhouten pepermolen of een hypermoderne elektrische pepermolen zoekt. Zoveel mensen zoveel smaken. Ook zijn er tal van keuzes in materialen. Van rvs tot acryl en van olijvenhout tot Bamboe of een combinatie. Altijd uitgevoerd met ditzelfde maalwerk. Zassenhaus.

 

Naar de Zassenhaus beste pepermolens