Citruspers Cilio Amalfi

30-07-2018 0 Reactie(s)

Citruspers Cilio Amalfi

 

De nieuwe Citruspers Cilio Amalfi!

Cilio citruspers Amalfi

Cilio heeft hun welbekende citruspers vernieuwd en komt nu met de verbeterde versie van de Citruspers Cilio Amalfi! De citruspers bestaat inmiddels al meer dan 6 jaar en omdat er altijd verbeteringen mogelijk zijn, hebben ze ook bij Cilio in die tijd zeker niet stilgezeten. De citruspers was al één van de beste citruspersen op de markt, maar is nu dus nóg beter geworden. De Cilio pers beschikte al over de volgende eigenschappen:

 

Eigenschappen
  • Oersterk en slim design
  • In een groot aantal kleuren verkrijgbaar
  • Persen gaat heel gemakkelijk door dubbele hefboom
  • Schoonmaken is eenvoudig door slechts 3 onderdelen
  • Losse onderdelen kunnen in de vaatwasser!
  • Sapcellen worden platgedrukt, dus al het sap komt vrij
  • Kegel draait niet, dus geen bitter sap uit de schil
  • Sterke zuignappen aan de onderkant, waardoor de pers blijft staan en met één hand te bedienen is

 

Bekijk direct alle Cilio Citruspersen

Verbeteringen

Zoals je bij de eigenschappen ziet, is de Citruspers Cilio Amalfi al een enorm goede pers. Maar nu is ‘ie dus nog beter! Cilio heeft de pers namelijk op een aantal vlakken verbeterd. De eerste verbetering vind je in het kapje dat op de sinaasappel drukt. Voorheen kon je dit kapje alleen verwijderen door een schroef los te maken. Vanaf nu kun je het kapje in z’n geheel draaien. Schoonmaken wordt nog makkelijker, dus!

 

De tweede verbetering vind je op de plek waar de hendel tegenaan komt als deze naar beneden wordt gedrukt. Hier is een stuk rubber geplaatst ter bescherming. Voorheen raakte dit deel licht beschadigd tijdens het persen. Nog vervelender was het geluid. Dat is nu allebei verholpen! Dus geen beschadigingen meer én geruisloos persen met de Cilio Citruspers.

 

Verbeteringen
  • Kapje dat op sinaasappel drukt is in z’n geheel te draaien en daardoor veel gemakkelijker schoon te maken
  • Beschermingsrubber geplaatst om beschadiging te voorkomen en geruisloos persen mogelijk te maken

 

Een ruim assortiment

We hebben een behoorlijk ruim assortiment aan allerlei verschillende soorten citruspersen. Van handmatige persen tot elektrische persen en van hefboommodellen tot compactere modellen. Bekijk daarom gerust eens alle citruspersen om te kijken of er eentje voor jou tussen zit. We hebben zelfs granaatappelpersen!

 

Bekijk alle citruspersen!

Oude modellen met korting!

Zolang de oude modellen nog in voorraad zijn, worden deze met een leuke korting aangeboden. Neem daarom snel eens een kijkje bij het aanbod. Daarnaast bieden we ook nog korting aan in de vorm van onze voordeelbundels. Hierbij kun je jouw nieuwe citruspers combineren met bijvoorbeeld een waterkoker om zo een flinke korting te krijgen!

 

Bekijk alle voordeelbundels
Tags: citruspers


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour