Analoge keukenweegschaal, retro of niet?

Geplaatst door admin 17-05-2013 0 Reactie(s)

Analoge keukenweegschaal

 

Om al het lekkers in eigen keuken te maken heb je een weegschaal nodig. Het liefst dan ook een weegschaal met een trendy uiterlijk zonder het gebruik van batterijen of netstroom. Dat je dan uitkomt bij een analoge keukenweegschaal is duidelijk. Wij hebben ons best gedaan om voor jullie een leuk assortiment samen te stellen. Al langere tijd verkopen wij een analoge keukenweegschaal van het merk Typhoon. Deze analoge keukenweegschaal is uitgevoerd in 3 verschillende kleuren. Wij vinden dat een beetje karig en zijn verder gaan zoeken naar een alternatief met een groter kleurenbereik. Onze zoektocht ging met name om kleuren en ontwerp. Omdat pasteltinten graag gezien worden en een retro uiterlijk ook in deze tijd past kwamen we uit bij de analoge weegschalen van het merk Plint.

 

Analoge keukenweegschaal retro blauw Analoge keukenweegschaal retro  roze Analoge keukenweegschaal retro  mint groen  Analoge keukenweegschaal retro zwart Analoge keukenweegschaal retro grijs Keukenweegschaal kopen

 

Retro keukenweegschaal

 

Door de analoge wijzerplaat krijgt dit model direct een retro uiterlijk. Ook door het gebruik van staal als behuizing en een roestvrij stalen afneembare schaal komt de retro keukenweegschaal echt tot zijn recht. Net als de chromen rand om de analoge wijzeroplaat maakt helemaal af. Wel zijn de weegschalen afgewerkt met moderne pasteltinten. Onze voornaamste keuze voor dit model is dat wij tevens theepotten en mokken van dit merk voeren en deze retro keukenweegschaal in de zelfdekleuren beschikbaar zijn. Dus as je je keukenaccessoires in de zelfde kleur wilt hebben dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Keukenweegschaal tot 3 kilo

 

Tot hoever gaat een beetje analoge keukenweegschaal eigenlijk? Dat is per model en merk verschillend. Het meest voorkomende model is een analoge keukenweegschaal tot 3 kilo. Natuurlijk zijn er grotere modellen te vinden. Maar je zou jezelf moeten afvragen wanneer je nu meer moet afwegen met een keukenweegschaal dan 3 kilo. Niet erg vaak. En als je dan een keer 5 kilo nodig hebt dan is 2 keer 2,5 kilo niet vervelend om te af te wegen. Bovendien zal het zelden voorkomen. Ook zijn de modellen die tot 5 kilo gaan ook vaak groter en nemen dus meer ruimte in van het aanrecht. Dit apparaat mag immers een oogappel zijn in de keuken. 

Analoge keukenweegschaal

 

 

 


gratis verzending vanaf €39,-


op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis


gratis retour