Menu
Winkelwagen

Koffiekopjes bedrukken

Koffiekopjes bedrukken


Koffiekopjes bedrukken met logo
Koffiekopjes bedrukken met bedrijfslogo, tekst of zelfs een foto. Bedrukte koffiekopjes geven je de kans om je klanten, relaties of misschien geliefde in contact te brengen met jouw uiting. Of dit nu een logo is of een slogan dat maakt niet uit.


Wij bedrukken koffiekopjes met meer dan 800°c in het porselein. Dit maakt onze bedrukkingen vaatwasbestendig en krasvast. Zeer geschikt voor kantoor en horeca. Zeg maar gerust, onverwoestbaar!

Merk: Walkure
Ontwerp je eigen koffiekopje met logo. Wij bedrukken de kopjes op extreem hoge temperatuur met jouw eigen logo.Geen start- of instelkosten!Levertijd maximaal 10 dagenStandaard Full colorVaatwasbestendig en Horecaproof!..
€ 8,30
Excl. BTW:€ 6,86
Merk: Walkure
Ontwerp je eigen Walkure NYNY koffiekopje. Of je nu een kopje wilt bedrukken met een logo of iets anders creatiefs.  Wij bedrukken de kopjes op extreem hoge temperatuur en dus de beste kwaliteit.Geen start- of instelkosten!Levertijd maximaal 10 dagenStandaard Full colorVaatwasbestendig en Horec..
€ 9,75
Excl. BTW:€ 8,06
Merk: Walkure
Ontwerp zelf een Walkure NYNY mok met je eigen logo of tekst. Wij bedrukken jouw mok op extreem hoge temperatuur voor het ultieme resultaat. Bedrukte mokken in kleine oplage al vanaf 6 mokken met logo.Geen start- of instelkosten!Levertijd +/- 10 dagenStandaard Full colorVaatwasbestendig en Horecapro..
€ 15,24
Excl. BTW:€ 12,59
De Edex serie is bekend van de gedecoreerde koppen van Ancap. Decoreer je eigen kopjes met logo. Dit is al mogelijk vanaf 6 kopjes. Cappuccinokopjes van ancap worden nog steeds in Italie gemaakt. Dat maakt je cappuccino nog echter. De beste cappuccinokopjes komen natuurlijk uit het land van de cappu..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Ancap Palermo competition is met 150cc in Italië de ideale cappuccinokop. In Nederland wordt deze kop ook veel als koffiekop ingezet. Laat je eigen koffiekopjes bedrukken met logo. Dit is al mogelijk vanaf 6 bedrukkingen. Cappuccinokopjes van ancap worden nog steeds in Italie gemaakt. Dat maakt je c..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: Mosterdman
Mosterdman koffiekopje bedrukt met logo. Dit kan al vanaf 6 kopjes! Het Mosterdman porselein is ons huismerk. Wij bedrukken dit koffiekopje al vanaf 6 stuks en altijd in full color. De schotel kan apart besteld worden.Model:     MosterdmanInhoud:    0,15LKleur:    ..
€ 6,48
Excl. BTW:€ 5,36
1 - 6 van 6 (1 pagina's)