Menu
Winkelwagen

Espressokopjes bedrukken

Espressokopjes bedrukken


Laat je nieuwe espressokopjes bedrukken met logo, foto of tekst. Je maakt het zelf met onze online ontwerper.

Geen start- of instelkosten, espressokopjes bedrukken in kleine oplage!Merk: Walkure
Walkure Alta is een modern espressokopje met een schuin oortje. Met een inhoud van 8cl is dit het ultieme espressokopjekopje. In de horeca wordt een echte espresso in dit kopje geserveerd. Kleur: wit  Naast deze 450/008 espresso zijn er ook de bijpassende..
€ 7,35
Excl. BTW:€ 6,07
Merk: Walkure
Walkure NYNY is een moderne serie met een vierkant oor. Met een inhoud van 8cl is dit het ultieme espressokopjekopje. In de horeca wordt een echte espresso in dit kopje geserveerd. Kleur: wit  Naast deze NYNY 460/008 espresso zijn er ook de bijpassende koffie-..
€ 9,49
Excl. BTW:€ 7,84
De Edex serie is bekend van de gedecoreerde koppen van Ancap. Decoreer je eigen Ancap espressokopjes met logo. Dit is al mogelijk vanaf 6 kopjes. Espressokopjes van ancap worden nog steeds in Italie gemaakt. Dat maakt je espresso nog echter. De beste espressokopjes komen natuurlijk uit het land van ..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
De Palermo serie is is één van de meest bekende series van Ancap. Beresterk en daarom veel gezien in de horeca. Decoreer je eigen Ancap Palermo espressokopjes met logo. Dit is al mogelijk vanaf 6 bedrukkingen. Espressokopjes van ancap worden nog steeds in Italie gemaakt. Dat maakt je espresso nog ec..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
De Verona serie is één van de meest bekende series van Ancap. Beresterk en daarom veel gezien in de horeca. Jouw bedrijfslogo verdient toch ook het beste porseleinen koffiekopje? Dit is al mogelijk vanaf 6 kopjes. Espressokopjes van ancap worden nog steeds in Italie gemaakt. Hoe Italiaans wil je het..
€ 9,90
Excl. BTW:€ 8,18
Merk: Mosterdman
Mosterdman espressokopje bedrukt met logo. Dit kan al vanaf 6 kopjes! De Mosterdman kopjes zijn ons huismerk. Wij bedrukken dit koffiekopje al vanaf 6 stuks en altijd in full color. De schotel kan apart besteld worden.Model:     MosterdmanInhoud:    0,80LKleur:    ..
€ 5,75
Excl. BTW:€ 4,75
1 - 6 van 6 (1 pagina's)